Tortellinis i CampikiPugui donen guerra!

Estrenem secció “Avui descobrim…” amb dos grup emergents els Tortellinis, de La Garrotxa i els CampikiPugui, La Selva!

Els dos són grups molt joves, amb empenta i molt de ritme que poc a poc es van donant a conèixer a les comarques gironines i rodalies.

Tortellinis són un grup de 8 joves d’entre 15 i 18 anys amb molta passió per la música i ganes de festa. Aquest és un any especial per a ells ja que el grup s’ha reformat amb 4 noves incorporacions i han gravat la seva maqueta titulada Deixa’m dir-te.

Tortellinis ofereix un repertori amb temes propis de fusió d’estils com el reggae, la rumba,  la cúmbia, ska,… amb lletres que parlen de la vida quotidiana i de l’amor.

CampikiPugui són un grup de 7 joves entre 16 i 19 anys amb una gran energia i ganes de festa i d’entregar-se a qualsevol públic que se’ls posi per davant.

CampikiPugui mesclen temes propis amb versions de grups coneguts com La Pegatina, La Gossa Sorda, La Raíz, entre molts altres. Es defineixen com un grup que toquen desde ska passant pel reagge fins al rock.

Finalistes del Destaca’t comarques gironines 2015 i amb moltes ganes de continuar oferint festa.

Dos grups emergents amb empenta com ens agraden a nosaltres i sobretot entregats el seu públic! Si els voleu veure en directe aquest dissabte dia 9 de maig Tortellinis presenten Deixa’m dir-te a la Sala Torín d’Olot a partir de les 23 h i ho fan amb la companyia dels CampikiPugui.

Si per separat ja donen guerra, no sabem què passarà reunint-los en uns sala la mateixa nit.

Aprenent xerraire

Per arribar tard sempre hi ha temps

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *