TEMPO: ALS COLORS DE NIRVANA…

Show i performance; eren els mots que feia servir el sommelier Eduard Solà -nas d’or entre altres qualificacions- el passat dilluns primer d’agost a Wine and Music dins el festival Tempo, sota les estrelles a la plaça Jurats de Girona.

No sempre atendre a la cua just abans de gaudir un espectacle coincideix amb les expectatives d’aquest, però cal dir que en aquesta ocasió la situació inicial d’espera cobria amb escreix l’experiència contigua: 5 tastets de vins, sota les estrelles, guarnit amb temes eclèctics interpretats pel quartet Tokaji. Cata musicalitzada i privilegiadament guiada pel sommelier Eduard Solà. Un vi, una cançó, un tastet gastronòmic amb productes km0 com a novetat en aquesta tercera edició. Sense oblidar la cirereta del pastís per ampliar encara més tota aquesta exaltació dels sentits: als colors de Nirvana. Nirvana Jiménez Montagut, jove talentosa il·lustradora i dissenyadora que amb les seves creacions originals i espontànies ens delectava, al nombrós i fidel públic d’edats diverses, amb les seves làmines de delicats dibuixos però a la vegada de caràcter ben marcat.

Diferents estils musicals, jazz, rock, música del segle XX i principis del XXI. Músics professionals i col·laboradors realitzant temes extres per ajudar als cambrers a tenir prou temps perquè ens arribés la matèria, líquida i sòlida, a conèixer pel nostre paladar comentada des de l’escenari. Potser, per anomenar alguna millora, seria l’augment del número de cambrers per escorçar el temps d’espera degut a l’èxit de convocatòria de la organització.

Quedem a l’espera de repetir edició i gaudir de nou sota el mantell estelat del proper d’estiu.

TEXT: EVA MOYA

FOTOS: YOUSRA MAKANSE

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *