SR. WILSON, REGGAE NACIONAL

Dissabte 12 de març, a La Mirona. La Rise Up Associació Reggae participa per segon any consecutiu al Black Music Festival d’enguany convidant a l’artista Sr.Wilson, originari de Barcelona, aclamat per les seves lletres de caire crític amb la política, la religió i el sistema de classes.

La Mirona va adaptar una zona íntima pel concert a les seves instal·lacions preveient poca afluència de públic ja que el reggae és un estil musical minoritari en el nostre país. Sr. Wilson -acompanyat per la banda Island Defenders, bons coneixedors del gènere i amb un estil propi-, va interpretar el seu repertori amb un impecable accent jamaicà.

Entre cançó i cançó Sr. Wilson es disculpava per la qualitat de la seva veu ja que degut al volum de concerts previs a aquest acte durant tota la setmana s’estava quedat afònic, tot i així i com va dir ell mateix :“vull donar el 200% perquè no ho noteu” i la veritat és que va donar el 300% perquè, nosaltres com a públic, no vam notar res, la veu estava perfectament compassada als sons  típics del reggae.

En general un bon concert, tot i què, si se’m permet ser sincera, quelcom repetiu i monòton, ja que la gran semblança dels ritmes feia que no hi hagués varietat entre cançons, donant la sensació de n’estar escoltant una mica la mateixa durant tot el concert, sobretot per algú que (ho reconeixo) no és gaire versat en el reggae.

El Black Music Festival, però, continua amb més i renovats motius per seguir amb interès.

TEXT: LARA CACAO
FOTOS: ROSER AROMAR

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *