MALO & FLACO: BOMBOLLA BOYS

El concert de trap per part de Pimp Flaco i Kinder Malo a La Mirona (Bombolla) es va produir una mica com la seva música, sense gaire publicitat o informació però amb bastant de públic (molt jove). Aquest concert forma part de la seva gira “Dora music”, on aquest duo de trapers? mcs? demostra que són més que reproduccions al YouTube. Es tracta d’una rara avis tenir a Girona un concert d’aquesta categoria, tot un encert per part de l’organització de la Mirona obrir el camp a aquest gènere musical, un so difícilment de veure programat per aquestes terres.

Sense un àlbum sota el braç, formant part del cartell Sonar 2017 i amb un recent contracte en la discogràfica Subterfuge, Kinder Malo i Pimp Flaco van fer un concert més que digne. Després d’haver vist en directe a altres del seu gremi com Pxxr Gvng (suposats enemics íntims), Cecilio GLas VVitch, es pot dir que, dins del gènere (tan odiat com estimat), sòn els que tenen millor directe.El concert va durar hora i mitja sense pauses. Tan Kinder Malo com Pimp Flaco es van demostrar actitud i ganes de fer bé les coses. Van sonar tots els seus himnes com “¿Cual es el cigarro más caro que hay?”, “Puto”, ”La ley de Eddie Murphy, etc. En tot moment se’ls veia entregats, parlant amb el públic però amb la humilitat de saber que la seva posició no deixa ser un cop de sort i, en part, una situació fruit de les actuals tendències musicals i escèniques. El que queda clar és que qui va pagar l’entrada, va tenir l’espectable que volia. A més a més, van tenir la inesperada actuació de “El Perla” i , altres dos membres d’aquest moviment.

La sala, com és habitual, va estar al nivell respecte al so i tot el tema tècnic.Al acabar el concert van tenir temps per tots aquells que van voler una foto o parlar amb ells, sense pressa i oberts a tothom, demostrant que saben molt bé utilitzar les seves cartes per tenir seguidors. No hi ha millor promoció que un bon concert i una bona sensació de boca.

TEXT i FOTOS: Pulgasari

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *