Love of Lesbian: Amor en caixes

Caixes i caixes envoltades d’una pols mística. Amb aquest atrezzo presentava dissabte al vespre, 1 de novembre, a l’Auditori de Girona, Love of Lesbian el seu darrer espectacle M&M (Miralls i miratges). Metàfora de magatzem on tots dipositem memòries, records d’amor i per què no, les seves exageracions, distorsions.

En la més que activa representació es gaudia d’una barreja de performances sense grans pretensions, fins i tot força naif, algunes més “originals” que d’altres: combinant ombres xines, titelles, ambientació visual, materials reciclats i l’humor de Santi Balmes.

L’audiència sempre fidel i entusiasta va ser testimoni d’una sessió amb so de qualitats excel·lents, construïda amb diversos elements tant físics com emocionals: una intro fresca, propera, seguida d’una combinació de temes tant potents i alliberadors com d’altres íntims i introspectius. Nit de contrastos. També clarobscurs en l’espectacle mateix: amb una més que excel·lent primera hora evolucionant a una interminable última part.

Això sí, final altruista de 3 obsequis per recordar, amb una excepcional dedicatòria de “Belice”, amb el que el grup, entregadíssim des de bon començament, s’acomiadava fins el 2016 d’un Auditori d’empeus, ballant i agraït per l’obra.

Eva Evil
No ho sembla, però mossega

Fotos: A.O.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *