La proximitat dels germans Muñoz

Aquest divendres 16 de Maig els Estopa van tornar a la ciutat de les flors després de quatre anys, per deixar-nos fer de voiyeurs mentre dos germans, ben avinguts, tocaven plegats ‘al carrer’ amb la seva cerveseta i anaven conversant i fent-se bromes… tot, amb aquella quotidianitat que els fa tant propers i còmodes.

Nus d’artificis i músics, sense cap altra cosa que les seves guitarres i veus i amb un escenari ‘de carrer’, Estopa va saber posar a tot l’Auditori de Girona en peu i cantant tots els seus grans hits d’ara i d’abans. Amb la mateixa humilitat del primer disc, del 1999, aquest duet familiar va transmetre la seva sencillesa musical, el seu bon humor i la naturalitat del barri d’on fa 15 anys van sorgir per recorrer escenaris d’arreu del món creant una complicitat amb el públic que en aquest concert van transformar en part de l’espectacle; a l’atzar van fer pujar a l’escenari diversos fans per fer-los jugar amb ells a ser músics o mags i així tenir-ne un contacte més pròxim (que el públic afortunat va agrair) i compartir-hi una altra cerveseta.

I durant les més de dues hores de funció, els de Cornellà (del Llobregat) també va voler ‘brindar’ i incorporar als seus amics, com l’Adreu Buenafuente, i el seu Déu: el Sabina, amb intervencions vocals gravades. Una picada d’ullet pròpia de l’estil humà del Jose i David Muñoz.

Cecile Eluard i X.F
Hi ha altres mons però són en aquest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *