La música també és protagonista a Temporada Alta

Com segurament ja sabreu, s’ha presentat la programació de la 24ª edició del Festival de Temporada Alta de Girona. El 3 d’Octubre el festival arrenca amb l’espectacle de dansa de Sol Picó, però jo del que us vull parlar és de l’apartat musical.

I és que aquest mateix dia el festival també s’inaugura amb els concerts de Bombino i Vetusta Morla, i van d’estrena. El primer és una de les apostes internacionals d’aquesta edició, el músic i guitarrista tuareg que presentarà l’últim treball de “blues-rock del desert” anomenat Nomad i produït per Dan Auerbach, enginyer i guitarrista de The Black Keys.

Probablement en un dels concerts amb més convocatòria del festival, la banda madrilenya Vetusta Morla sonarà a La Mirona amb uns acompanyants molt propers com a teloners: els gironins Carmen 113, que presenten el seu darrer disc Mecanismos de Defensa.

Un any més, el Temporada Alta acull a Els Amics de les Arts (10 d’Octubre a l’Auditori) que presentaran el seu nou disc Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure.

Un altre de potent que segurament omplirà l’Auditori el 17 d’Octubre és el francès Yann Tiersen, conegut per ser el compositor de la banda sonora de la pel·lícula Amelie i per manipular instruments diversos com l’acordió, el violí, el piano o el banjo.

Tornant a casa, Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez Miró també volen deixar empremta, presentant Granada el 31 d’Octubre a l’Auditori de Girona en l’espectacle que han estat rodant aquest estiu arreu de Catalunya.

Temporada Alta presenta una combinació de teatre i música i, aquest any, més que mai. Un total de 20 espectacles tenen música en directe. Ho podeu comprovar el 28 d’Octubre amb El Intérprete, el 14 i 15 de Novembre amb King Size o el 28 i 29 de Novembre amb Cop Fatal.

No cal oblidar les actuacions destinades als petits de casa. Per ells tenim bones notícies, el 16 de Novembre torna l’espectacle d’Orelles de Xocolata, aquest cop amb molt de rock & roll presentant un nou espectacle dedicat a aquest estil. I una mica abans, el 8 i 9 de novembre els Concerts per a nadons, que organitza La Colla.

Ja ho veieu, a la tardor tampoc s’atura la música.

Nonaino
Al ritme de la música

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *