JAZZ ESTIUENC I CREPUSCULAR

El concert del grup One Summer Night Trio, format per Sandra Fern, Nito Figueras i Pedrito Martínez, va tancar dijous 25 d’agost el festival Jazz a la Fresca, que en la seva segona edició pràcticament ha duplicat el nombre d’assistents als concerts, realitzats a l’escenari exterior del Sunset Jazz Club de Girona tots els dijous de juliol i agost en doble sessió.

La programació ha inclòs vuit concerts de jazz, blues i bossanova, protagonitzats per grups reconeguts com Triple TreatThe Suitcase BrothersShine o Good Times, Bad Times, i també ha servit de plataforma per difondre el treball de formacións gironines com The Swing MessengersSunset Rhythm Kings o Tati Cervià Trio, que han captivat al nombrós públic en les seves actuacions.

El 2n Jazz a la Fresca ha estat organitzat pel Bar Sunset amb el patrocini de Gin Nut, el suport del restaurant La Vedette, l’Associació de Veïns i Comerciants del Barri de Sant Feliu i el Cafè Ciutadans, així com de l’Ajuntament de Girona, de qui s’espera que renovi la col·laboració per consolidar la proposta i assegurar-ne la continuïtat.

Acabat el festival, el Sunset segueix treballant en la nova temporada estable de concerts, que es presentarà a principis de setembre i que s’iniciarà l’1 d’octubre amb el concert de Susana Sheiman. La setzena temporada estable servirà per celebrar el 15è aniversari de la sala, amb actes i concerts extraordinaris, com el que oferirà Carles Benavent el 10 de desembre.

FOTOS: Cortesia Bar Sunset

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *