ERA… UNA VEGADA UN FESTIVAL

La cita estiuenca de Llagostera, “rural, alternativa i electrònica”, es consolida aquest any amb un cartell de luxe que combina els madrilenys Hola a Todo el Mundo, la californiana Maïa Vidal, el londinenc SOHN i diversos noms indiscutibles de l’escena independent catalana, com ara Inspira, Joan Colomo o The Suicide of Western Culture.

 

Plural, però clarament amb vocació indie, el Festival’Era sembla arribar aquest any a una certa afirmació de majoritat. Amb el curiós subtítol de «Festival rural de música alternativa i electrònica» i patrocinat, com no (o com ha de ser) per una important cervesera, el certamen tindrà lloc el proper 23 de juliol a la Masia Can Gascons de Llagostera, on, a part de dos escenaris, begudes i menjar, fotomaton i grafiti en directe, també hi ha una meravellosa piscina per refrescar de la canícula o relaxar els músculs (cal l’entrada VIP però!).

 

Per aquesta quarta edició, estan programades més de dotze hores de música, a partir de les 17h fins la sortida del sol del dia 24. El cop de sortida el donen Twin Drama, seguits del cantautor revisionista Joan Colomo, que obrirà l’escenari principal, per on també passaran els Inspira, els Hola a Todo el Mundo – heralds del nou folk a Espanya, l’interessantíssim SOHN, que va en l’estela d’un James Blake, o The Suicide of Western Culture, egregis portadors de la flama del post-rock a Catalunya i a la península.

 

En l’escenari Roures, atenció a la presència de Ran Ran Ran, Baywaves, Sorry Kate i sobretot de l’alquimista Maïa Vidal, també coneguda pel seu projecte lateral Your Kid Sister, cantautora americana de folk urbà que fa llargs anys viu a cavall entre Barcelona i Paris i ja és prou coneguda del públic gironí.

 

La nit acabarà amb les prestacions disc-jockeres de Marc Piñol (també conegut pel seu nom més artístic “Dj de Mierda“) i de Julio Bashmore, directament de Bristol amb el seu còctel de house contemporani amb influències soul en l’equipatge.

 

Tota la informació sobre horaris i preus a la web de l’Era: http://www.festivalera.com/

 

 

 

 

TEXT: Alexandre Nunes de Oliveira

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *