Colomo Show

Benvinguts senyores i senyors, nens i nenes i fins i tot avis i àvies a l’espectacle del cantautor celoní Joan Colomo. El passat dissabte 9 de maig ens trobàvem un ampli ventall d’edats entre els assistents al concert a l’Auditori de Girona, els quals no van dubtar en escollir de manera original entre flors o compartir l’hora de vermut amb la banda del Vallès.

A cavall entre cantautor i humorista, ambdues facetes àmpliament aconseguides, el polièdric artista, sàviament escortat per la seva banda, donava el tret de sortida puntualment a la Sala de Cambra. Certament: aquella veu peculiar, infantil, naïf, amb tocs fins i tot embafadors… però sobretot arriscada, no deixa ningú indiferent.

Una actuació per recordar. Integrant de manera divertida frescor, energia, naturalesa, grans dosis d’humor i sinceritat, propera al públic i familiar, guarnida amb monòlegs durant els intermezzos dignes del millor dels humoristes, amb simpàtics enregistraments com: ‘Gràcies Girona, moltes gràcies’, alguna coreografia on la banda formava part del Colomo’ show. Un estil senzill, atractiu i ple de diversitat: per començar la veu pueril de costat de ritmes frenètics, construïts amb forta presència de teclats i bateria. Una elèctrica la 3a guerra mundial, o bé una emotiva Los amigos. I també per la “mainada”: aeiou. De nou, contrast entre l’espontaneïtat d’alguns nens que es desfeien ballant a la cadira de costat d’adults que aguantaven estoicament les pròpies ganes d’imitar-los.

El repte aconseguit per Joan Colombo i la seva banda: engrescar l’audiència i fer-nos participar en aquest seu show/ caixa de sorpreses que s’ha inventat, re-inventat. Sense oblidar els factors de l’hora i el bon temps a l’exterior.

Aquesta actuació de ritme trepidant i simpàticament a remolc del rellotge, doncs era el primer concert dels 4 de Gira Capital (quatre concerts en un sol dia a les quatre capitals de província catalanes) s’acomiada després d’una hora i 20 minuts amb un cantant sol a l’escenari aguantant perfectament el concert amb brillant presència, seguretat i convicció mentre els seus companys recollien el material per continuar la Gira. El públic: encantat gaudint l’entrega de Joan, fent les peticions dels seus temes preferits. I encara… el bis.

Gràcies Joan, moltes gràcies‘ per aquesta hilarant i genial performance. Esperem el vostre nou disc amb il·lusió ben aviat tal i com vau anunciar.

Eva Evil
No ho sembla però mossega 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *