BEBE: UNA TORNADA PODEROSA

Després de 3 anys, Bebe torna als escenaris gironins presentant el seu nou disc “Cambio de piel” produït una altra vegada per Carlos Jean, en el qual les emocions humanes més bàsiques continuen sent les seves muses: la felicitat, la pau, la por, la valentia, el dolor. Tot i que el to de les lletres és més relaxat, Bebe parla i sempre ha parlat clar, sense eufemismes innecessaris.

Ens trobem davant d’una Bebe més madura, una poeta urbana, una dona empoderada que domina l’escenari magistralment. La relació que la cantant estableix amb el seu equip de músics i sobretot amb el públic és íntima i especial. Fa que els oients s’impliquin en cada una de les cançons que presenta com a part d’una gran família i això és d’agraïr. No només canta sinó que també anima, pregunta i s’acosta al públic, com qui queda per fer un café i necessita una segona opinió.

Cada una de les cançons explica un moment de la seva vida, com “Tan lejos tan cerca” en la qual recrea un dinar familiar d’estiu al camp o “más que a mi vida” dedicada a la seva filla, són moments que tots i totes experimentem al llarg de la nostra vida i és fàcil sentir-nos-hi identificats/des. La barreja de rock i pop tant potent amb l’ajuda d’una il.luminació magistral fa que ens n’adonguem del que l’hem trobat a faltar. Son aquests ritmes desenfrenats, de qualitat i enganxosos que fan que fins i tot, els menys fans de la seva música s’alsin de la cadira per cantar les seves tornades.

En resum: una “tornada” poderosa.

TEXT: Lara Cacao

FOTOS: Roser Aromar

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *